• Angela Buisman

    Een beeld zegt vaak meer dan woorden.
    Een kerstgeschenk zegt meer dan alleen dank je wel.    Afspraak maken


​Angela Buisman kerst- en relatiegeschenken met een duidelijke boodschap

Angela Buisman

​06-5342 7266

Een kerstgeschenk geef je niet zonder reden. Het is een blijk van waardering. Dat kan je doen met een pakket uit een catalogus of webshop. Maar breng je hiermee de juiste boodschap over? Wij geloven hier niet in.


Na een bezoek aan onze showroom waar Angela Buisman je persoonlijk ontvangt, wordt ieder kerst- of relatiegeschenk door ons team zelf ingepakt. Geen 13 in een dozijn, maar elk kerst- of relatiegeschenk is bij Angela Buisman uniek. Hierbij maakt het niet uit of het om 1 of 100 geschenken gaat, een groot of klein budget beschikbaar is.

Wanneer het geschenk thuis met de familie wordt uitgepakt moet er een klein geluksmomentje ontstaan. Dat is waar het omdraait. Dan is de juiste boodschap overgebracht.

Kerstgeschenken persoonlijk en uniek

Geen bedrijf is hetzelfde. Waarom zou dat dan wel voor kerstgeschenken moeten gelden? Bij Angela Buisman is elk kerstgeschenk uniek. Passend bij je bedrijf en werknemers. Laat je inspireren door de mogelijkheden of maak direct een afspraak.

Relatiegeschenken een cadeau met een boodschap

Wat is er nou mooier om een geschenk te geven waar een boodschap achter schuilt? Dat vertelt hoe bijzonder jullie relatie is. Een geschenk dat met zorg is samengesteld. Wij hebben enkele inspirerende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet waaronder de specialiteit van Angela Buisman: chocolade. Een geschenk dat bij uitstek geschikt is om te personaliseren met je bedrijfslogo of persoonlijke tekst.

Last van kerststress? Angela Buisman ontzorgt

Wanneer de zon nog volop schijnt of de eerste bladeren van de bomen vallen, ben je meestal nog niet met kerst bezig. Maar wanneer je iets bijzonders wilt geven is het wel belangrijk dat je juist in de zomer of herfst je geschenk samenstelt. Wanneer je bij ons in het adressenbestand staat, nemen wij rond deze periode contact met je op voor het maken van een afspraak. Op deze manier weet je zeker dat je op tijd bent. Maar ook wanneer je nog niet bij ons in het adressenbestand staat, ben je van harte welkom bij Angela Buisman.

​​Onze showroom is geopend van juni tot eind oktober. Hier vind je uiteenlopende delicatessen, originele of juist dagelijkse gebruiksproducten. Kom je verbazen over de mogelijkheden. Vermijd stress, en maak op tijd een afspraak om onze showroom te bezoeken.