Relatiegeschenken

Relatiegeschenk in opkomst

Relatiegeschenken zijn ontstaan uit de traditionele kerstpakketten. Deze werden al begin van de 19e eeuw verstrekt door de boerenbevolking. Weliswaar niet in de huidige vorm zoals wij die nu kennen, maar wel met hetzelfde doel. Het maakt kerst extra feestelijk en het werd gezien als blijk van waardering voor het werk. Wat geldt voor werknemers, geldt natuurlijk ook voor relaties. Kerst is bij uitstek de periode om relaties te bedanken voor de fijne samenwerking. Het versterkt de band die je hebt met elkaar. Niet vreemd dus dat relatiegeschenken sterk in opkomst zijn.

Relatiegeschenken outside the box
​De top drie van de meest gegeven relatiegeschenken bestaat uit een pen, USB-stick en een fles wijn. Maar wanneer je iets anders als anders wilt geven, iets waarmee je de waardering van jullie samenwerking extra kan onderstrepen, ben je bij Angela Buisman aan het juiste adres. Het assortiment is samengesteld met mooie exclusieve producten. Met geschenken die stuk voor stuk gezien mogen worden én die nog lang in het geheugen zullen blijven van je relatie.
​​Dat smaakt naar meer
Een specialiteit van Angela Buisman is chocolade. Leuk om te krijgen, mooi om te zien maar misschien belangrijker nog, het zorgt voor een ware smaaksensatie door de hoogstaande kwaliteit. De chocolade is verkrijgbaar in vele vormen en is uitstekend te personaliseren met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Dat maakt chocolade tot een uitstekend relatiegeschenk. Maar er zijn nog vele andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan exclusieve kaasjes in combinatie met een heerlijk likeurtje. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Dit is zo maar een greep uit de mogelijkheden. Kom langs en laat je inspireren. Maak vandaag nog een afspraak.