Kerstgeschenken

Ontstaan van de traditie

Het kerstpakket of kerstgeschenk zoals wij die vandaag de dag kennen, is in het begin van de 19e eeuw ontstaan. In die tijd gaven boeren hun inwonend personeel tweede kerstdag vrij zodat zij het kerstfeest thuis konden vieren. Ze gaven dan allerlei lekkernijen en nuttige zaken mee voor de hele familie. Dit maakte niet alleen het samenzijn met kerstmis extra feestelijk, maar werd ook gezien als blijk van waardering voor het gedane werk. Andere ambachtslieden namen deze gewoonte over. Zij gaven hun personeel met kerst een traktatie mee voor het hele gezin. Niet alleen voedsel maar ook steeds vaker in de vorm van presentje. Een traditie was geboren.

​​Combineer en creeer een uniek kerstgeschenk
​Angela Buisman levert geen standaard kerstgeschenken. Alles is zelf samen te stellen. Het geschenk kan bestaan uit een combinatie van heerlijke etenswaren, luxe of gebruiksproducten. Alles is mogelijk. Het enige wat standaard is bij Angela Buisman is de exclusiviteit en kwaliteit. De producten zijn dan ook niet in de gewone winkel verkrijgbaar. En bovendien wordt alles mooi ingepakt. Het geschenk is uiteindelijk een cadeautje. Dat mag gezien worden.
​Voor iedereen een passend kerstgeschenk
​Een kerstgeschenk geef je om je werknemers te bedanken. Bij Angela Buisman ben je verzekerd dat je een exclusief geschenk geeft. Iets minder te besteden dit jaar? Geen probleem. Het uitgebreide assortiment is zo samengesteld dat het passend is binnen elk budget. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak een afspraak en ontdek zelf wat er allemaal mogelijk is.